kilativ (kilativ) wrote,
kilativ
kilativ

Для Кремлевского куранта

О продажности американской судебной системы и подтасованых выборах. Прямым текстом и не скрываясь: да, дерьмократы подделали праймериз и что? Им можно и ничего им за это не будет.

On August 25, 2017, Federal Judge William Zloch, dismissed the lawsuit after several months of litigation during which DNC attorneys argued that the DNC would be well within their rights to select their own candidate.
“In evaluating Plaintiffs’ claims at this stage, the Court assumes their allegations are true—that the DNC and Wasserman Schultz held a palpable bias in favor Clinton and sought to propel her ahead of her Democratic opponent,” the court order dismissing the lawsuit stated.
The order then explained why the lawsuit would be dismissed. “The Court must now decide whether Plaintiffs have suffered a concrete injury particularized to them, or one certainly impending, that is traceable to the DNC and its former chair’s conduct—the keys to entering federal court. The Court holds that they have not.” The Court added that it did not consider this within its jurisdiction. “Federal courts are courts of limited jurisdiction, possessing ‘only that power authorized by Constitution and statute.'”
The Court continued, “For their part, the DNC and Wasserman Schultz have characterized the DNC charter’s promise of ‘impartiality and evenhandedness’ as a mere political promise—political rhetoric that is not enforceable in federal courts.
Отсюда

По этой причине все эти голосования мертвых людей за Киллари в 2016 году даже не стали расследовать. А не стали расследовать - так, выходит, ничего и не было нарушено! Суд заявил, что это не в его юрисдикции. Партия всего лишь ОБЕЩАЛА непредвзятые праймериз, но это лишь политическое обещание, а в реальности центральный аппарат Демпартии может назначить кандидатом кого считает нужно и игнорировать праймериз как таковые. А мне тут говорят, что приписки мертвецов на праймериз - это преступление. ХА-ХА, а не преступление. Прямо в лицо. Цимес в том, что при дуополии, если кандидат не номинирован от одной из партий и не находится уже на избранной должности, шансы на избрание у него в федеральные органы власти равны ровно нулю. В Конгрессе нет ни одного конгрессмена не от правящей дуополии. Независимые сенаторы сперва избирались от одной из правящих партий, а потом уже становились независимыми, находясь уже на избранной должности. Не наоборот.
Tags: Америка, жулики и воры, политика
Subscribe

Recent Posts from This Journal

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 9 comments