kilativ (kilativ) wrote,
kilativ
kilativ

Это вам не макарошки

Almost half of cancer patients in the US deplete entire life assets by second year of treatment

After a colon cancer diagnosis, Deb Genetin, a 57-year-old resident of Springfield, Ohio, just outside Dayton, was denied a life-saving surgery at Mercy Health hospital because, in the words of the hospital, her “financing wasn’t in place.” Genetin has not had health insurance in 10 years and makes only $20,000 a year as an administrative assistant in a law firm.
Last month, Genetin told the Times-Reporter, “They never told me how much money they needed, how much money I had to come up with. It was just a ‘No.’” Genetin had previously applied for financial aid through Mercy Health but was rejected. Genetin then sought cheaper care at Ohio Valley Surgical Hospital, where she received the necessary surgery.

Как человека с онкологией, меня все вот это ужасает. При зарплате в 20 000 в год, даже в Огайо, это очень мало. Понятное дело, что у человека не было денег на страховку и её shitty работа не обеспечивала никакого медицинского покрытия. То есть да, безработица практически ноль, но раз люди работают на ТАКИХ работах за ТАКИЕ деньги (ну не враги же они сами себе??) можно только догадываться, ЧТО это за рабочие места и куда бы их хорошо засунуть с такими зарплатами. Догадываюсь, что когда тебе 57, мало кто нанимает таких людей в таких дырах как это Огайо.
Tags: Америка, медицина
Subscribe

  • Знаки

  • Перевод

  • У меня нет слов

    Когда актер Энтони Хопкинс готовился к роли в фильме «Девушка с Петровки», он захотел прочесть книгу, по которой написан сценарий. Хопкинс приехал в…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 17 comments

  • Знаки

  • Перевод

  • У меня нет слов

    Когда актер Энтони Хопкинс готовился к роли в фильме «Девушка с Петровки», он захотел прочесть книгу, по которой написан сценарий. Хопкинс приехал в…