kilativ (kilativ) wrote,
kilativ
kilativ

У меня смутные подозрения....

Nearly $390 million of the NYPD’s budget is shrouded in secrecy — and even the department says it’s not sure why.

About 92% of the Police Department's $4.87 billion budget goes to personnel costs — salaries and benefits for the 36,000 cops and 18,000 civilian members of the nation's largest police force.

The remaining 8% - $389.6 million — is vetted and documented by Controller Scott Stringer. But when each expenditure appears on the city transparency website, CheckbookNYC.com, the name of the vendor getting paid is listed as N/A, or “ not available.”

Neither Stringer nor the NYPD could explain why complete details on police expenses are routinely withheld.
Отсюда

В Нью Йорке на полицию тратится примерно 5 миллиардов долларов в год. Подозреваю, это бюджет не самой маленькой армии какой-нибудь немаленькой страны. Однако, самое любопытное, что помимо выплат сотрудникам полиции и всяких бенефитов (пенсий итд), почти 400 миллионов тратятся на закупки разных вещей и услуг и НИКТО не знает как именно это происходит. Даже городской аудитор и шеф полиции не могут объяснить кто же это таинственные люди, которым выплачиваются миллионны долларов.
Tags: Нью Йорк, жулики и воры, мордокопые
Subscribe

Recent Posts from This Journal

  • О настоящем терроризме

    Если кто забыл или не знал. А то Петрова с Бошировым вспоминают Корабль Greenpeace ,,Воин радуги,, Использовался активистами организации для борьбы…

  • Без меня меня женили

    Житель Челябинска неожиданно для себя узнал, что по документам является отцом чужого ребенка — этого через суд добилась его бывшая начальница,…

  • Нет слов

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 9 comments